Stil de viață

Te invit la clasa de meditatie de dimineata

Te pup, Ana aici. Ce faci, cum ești azi? 🙏

Îmi este dor să vorbim, ești plecată sau ce-i cu tine de nu mai dai niciun semn..?  😘

Am o veste să-ți dau: îmi vând motocicleta!🙀 Șiii… știi ce relație am eu cu motocicleta mea

  😯 Dar a venit momentul pentru schimbare, așa că sunt pregătită acum să fac asta. Săptămâna asta m-am ocupat de acte.

M-am trezit la 6 ca să facem clasa de meditație de dimineață, doar ce mi-am făcut o cafea și m-am gândit să-ți scriu.

Tu cum te simți în ultima vreme? Ce mai faci? Ce planuri ai pentru anul acesta?

Știi, mi-am dat seama că tu nu ești om de echipă. Nu joci după regulile altora. Tu ești un lup singuratic pe cont propriu, care nu are nevoie de nimeni, care joacă după propriile reguli și se vindecă singur.

Lupul singuratic care nu urmărește să fie ca cineva anume, ci caută să se dezvolte pe cont propriu și este autonom, independent și sigur de sine.

Auto-disciplinat, corect, integru, auto-educat, cu dorință continuă de evoluție în termeni personali. 

Citit, răbdător, un pic rebel, pe alocuri răvășit. Puternic, un pic închis în sine, cerebral dar și emoțional (prea emoțional) câteodată, îți pasă de oameni și de starea lor de bine, vrei să te pui în slujba oamenilor dar totuși să ai timpul și spațiul tău personal.

Mă întreb uneori, cum pot să fiu alături de tine în acest proces?

Și lupilor singuratici puternici li se întâmplă să aibă nevoie de un partener de echipă, cu care să se intersecteze emoțional, spiritual, energetic dar în același timp să ”știe” în interiorul lui că este autonom și funcționează mult mai bine de unul singur.

Și e în regulă să avem un astfel de buddy spiritual cu care să muncim la creșterea noastră care ia orice formă dorește.

La nivel de suflet, simt că meditația m-a adus pe calea cea bună, ori de câte ori simțeam că cedez. La nivel de suflet, am început să mă simt iubită și apreciată pentru ceea ce sunt și simt recunoștință pentru faptul că sunt în viață.

Îmi doresc să mă înconjor de oameni cu care să am același limbaj, care simt și înțeleg toate aceste lucruri, care știu că nu totul e despre bani, care apreciază timpul, energia și efortul altor oameni.

Îmi doresc să ne oferim mai mult timp și spațiu pentru reflecție, odihnă mentală, emoțională, îmi doresc să ”predăm” armele cel puțin pentru o perioadă, în timpul meditației.

Îmi doresc să gustăm acea stare de destindere, chill, relaxare și siguranță de Sine și apreciere pentru tot ceea ce este, și să permitem egoului nostru să tacă, să se simtă safe și să nu mai tot încerce să ne apere într-una chiar și atunci când nu este cazul…

Îmi doresc tare mult să fii cu mine în diminețile în care avem clasă, adică doar de luni până vineri, weekendul este complet al tău 🙂

Îmi doresc mult de tot să îți ofer zâmbetul pe chip dimineața și să te trezești frumos alături de grupul nostru minunat care are deja experiență de o lună de practică în grupul cel nou BreathWork Masterclass, căci Provocarea de 30 de zile de Yoga, celălalt grup, s-a încheiat de mult.

Schimbarea este noua realitate, schimbarea ar trebui să fie ușoară și safe pentru noi, schimbarea și evoluția se întâmplă acum.

Hai să ne dăm împreună update, adică actualizare de Sine, să conștientizăm că e important în aici și acum să ne asumăm responsabilitatea pentru starea noastră de bine și să facem Rai din ceea ce avem.

N-o să vină niciodată momentul perfect in care să privim cu adevărat spre ființa care suntem, cu bune și cu rele. Cum să evoluăm dacă nu ne facem ”inventar” personal? Cum știm care este punctul din care plecăm și unde vrem să ajungem?

Să avem pe cineva care să ne inspire, să ne motiveze, să ne mențină pe drumul cel bun, să ”stea de capul nostru”, să se intereseze de noi, să aparținem de un grup cu care rezonăm, în perioada aceasta așa cum e ea, în vara anului 2020, mi se pare cel mai prețios lucru.

Așadar, poate că nu e momentul potrivit, poate nu ești în cea mai bună stare emoțională, poate nu ai timp sau n-ai chef de mine acum, poate nu ai bani sau ți-e lehamite de tot și nu vrei să auzi de nimic, însă eu ți-am scris să văd cum ești și să te anunț că de 

🔥luni, 3 august la 6 jumate dimineața, începem încă o serie de clase care durează 30 de zile, numai că de data aceasta facem meditație doar de luni până vineri.

Deci, practic, ne luăm doza de energie bună linguriță cu linguriță, învățăm să medităm pas cu pas iar dacă știm deja, doar cultivăm disciplina și ne facem prieteni noi din comunitatea Meditează cu Ana, poti chiar avea un spiritual buddy 🙂

Tu știi că nu-mi plac vorbele mari și bulele de pozitivitate falsă, știi că nu arunc cu vorbe mari, știi că dacă intri în program chiar trebuie să te ții de treabă și să-ți asumi procesul, știi că eu sunt aici constant necondiționat și că de doi ani mă dedic trup și suflet în tot ce înseamnă Meditează cu Ana: timp, energie, clase, administrație, meditații, cursuri, produse digitale, sesiuni individuale, promovare etc etc..

Acuma, știi cum e, eu îmi fac partea mea 🙂 Depinde de tine dacă zici DA procesului sau e doar o lectură citită în pauza de prânz.

 

Dacă ai participat măcar o dată la vreo clasă de meditație, care ar fi un sfat pentru cineva care nu a mai făcut asta niciodată? Ce i-ai spune?

 

Scrie un comentariu la articol și dă un sfat unui începător 🥰

Namastay beautiful 🤗

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *