Gânduri Spiritualitate

poveste despre începuturi

Cum ar fi să existe o unealtă magică, secretă, care să te ajute să îți creezi realitatea exact așa cum îți dorești tu?

 Cât timp ai fi dispus să aștepți, din momentul în care ai decis ce anume îți dorești cu adevărat în inima ta și până la momentul manifestării?

Indiferent de vârsta pe care o ai acum, indiferent de situația materială, educațională sau spirituală, oricând putem să ne schimbăm realitatea în care trăim. 
Putem să ne modelăm viața exact așa cum simțim să o facem, chiar dacă asta implică un antrenament.
 
Aceasta este o poveste despre începuturi.
 

Am plecat de-acasă la 18 ani. Tot ce-mi doream era să am banii mei, să nu depind niciodată de nimeni, să mă simt bine în corpul meu și să fiu fericită. 

Dar… din momentul în care am plecat de acasă… a mai durat aproximativ 10 ani ca să ajung în punctul acela: să fiu liberă, fericită, relaxată și împăcată cu mine însămi.
 
Hai să-ți zic acum a fost, versiunea pe scurt.
 
La sfârșitul clasei a XI-a m-am dus să lucrez pe litoral și acolo l-am cunoscut pe tatăl copilului meu. M-am luat transferul și clasa a XII-a am făcut-o locuind deja împreună într-un mic sat de lângă Mangalia. Era greu. Mergeam la liceu zi de zi iar noaptea munceam cot la cot cu el. Am luat Bacalaureatul în aceeași perioadă când am și născut numai că, imediat după botezul celui mic, am ales să îl părăsesc pe tatăl copilului.
Chiar și-așa, în același an m-am înscris la Facultatea de Psihologie, specializarea Asistență socială pentru că nu voiam sub nicio formă să renunț la studii. 
 

Am dat de carnet pentru categoria B, la doi ani l-am băgat pe Peter la cămin și eu m-am angajat în Constanța.

În 2016, după ce verișoară mea din București mi-a dat un mesaj și m-a întrebat dacă vreau să mă mut aici, la nici două săptămâni eram deja mutată în București, cu chirie și job 🙂

Lucram ca assistent manager într-o companie IT. Foarte faină experiența. Mi-a plăcut mult și asta m-a ajutat să mă acomodez cu orașul și cu oamenii, cu locurile și cu mindset-ul.

Din nou, în inima mea știam că vreau mai mult. De câte ori venea Pera Novacovici la București la Crystal Palace Ballroom, acolo eram! :))

Citeam mult și ascultam webinarii, țin minte că ascultam marii lideri ai lumii,  nu prea înțelegeam eu mare lucru dar mă încânta ideea că investesc în mine și mă încânta ideea de leadership.

Anii au trecut și în București am început să particip la fel și fel de cursuri.

Vreau să împart cu tine o listă cu câteva dintre lucrurile pe care le-am manifestat în ultimii ani în mod conștient și asumat, chiar dacă la vremea aia nu știam că practic eu îmi rescriu scenariul.

 1. Am intrat într-o relație.
 2. Am făcut școala de Coaching iar apoi Master Coaching (mii de ore/ weekend-uri petrecute în săli de curs, timp, bani, energie, resurse, copil acasă singur, eforturi).
 3. am făcut un PFA (taxe, adresă, avocat etc)
 4. am făcut cursul de Formatori
 5. am făcut programul de Vindecare a Copilului Interior cu Oana Stoianovici, timp de 1 an
 6. am luat carnetul pt categoria A și m-am plimbat cu motocicleta prin București, Mangalia, Târgu Jiu, Horezu, Maramureș, Bulgaria etc.
 7. am avut birou în centrul Bucureștiului la Academiei Center.
 8. am ținut grupuri de dezvoltare personală axat pe întrebarea ”Cine ești tu?”
 9. am construit site-ul ilauanamaria.ro
 10. am slăbit vreo 5 kg
 11. am vizitat Anglia, Danemarca, Suedia, Turcia, Olanda de două ori și toată România. (Îmi doream să văd Anglia de când aveam 5 ani.)
 12. am fost în tabăra de Copywritting a lui Daniel Zărnescu la Sâmbăta de Sus.
 13. am căzut cu motorul, de două ori: o dată la Casa Presei, o dată la Arcul de Triumf.
 14. din dureri de spate am ajuns pe această cale, am făcut cursul de Hatha Yoga la Purna Yoga cu Dana Țupa.
 15. am făcut cursul Hobby2Profit cu Doru Pelivan și Pera Novacovici, mi-am construit singură totul de la 0.
 16. am creat Yoga cu Ana, care între timp a devenit Meditează cu Ana.
 17. am făcut cursul de avansați Creator-Lider-Manifestare al Oanei Stoianovici.
 • am început să predau clase de Yoga la Universitatea din București
 • am creat provocarea de Yoga de 30 de zile, care, făcută lună de lună, am ajuns la 8 luni de practică în fiecare dimineață, însumând peste 7200 de minute de practică.
 • am făcut cursul de Nutriționiști la Fitness Education School, acolo unde încă nu am dat examen pentru că a venit pandemia.
 • am vizitat Grecia și am fost în Porto Lagos, aproape de Sfântul Munte Athos.
 • am început să practic pentru mine EFT și Matrix Reimprinting
 • am făcut Școala de Scris cu Daniel Zărnescu
 • am făcut poză cu Amy Lee de la Evanescence, ceea ce mi-am dorit de 10 ani, din liceu de când mă trezeam cu ea și dormeam cu ea în urechi.
 • am ieșit din relație
 • am intrat în Herbalife
 • mi-am luat un antrenor personal
 • am început să funcționez cu adevărat pe picioarele mele, am vindecat dependența și frica de a fi 100% pe cont propriu. Așa mi-am crescut încrederea în mine și în capacitățile mele de a fi un adult asumat și responsabil.
 • mi-am plătit impozitul la motocicletă :)) ies și mă bucur de timp liber ori de câte ori simt să fac asta și, uitându-mă în urmă, cred că pentru mine cea mai importantă este….. ce crezi…? LIBERTATEA.
 • am lucrat cu peste 600 de oameni în ultimii ani 
 • am publicat un eBook pe Amazon

Aceasta este doar o parte din experiențele, persoanele și locurile pe care le-am manifestat până acum. 

Îți spun că nu a venit totul peste noapte și nu e ca și cum am stat cu mâinile în sân și am așteptat să-mi pice rezultatele.

Fiecare experiență și lucru manifestat implică foarte multă acțiune, foarte multă muncă constantă. Însă asta nu trebuie să te oprească din a-ți seta intenții mari, indiferent care îți este punctul de pornire.

Nu spun toate astea ca să mă laud și plus de asta, există mari șanse să ți se pară un fleac, un mare nimic, și pentru mine e ok, pentru că înțeleg, că nu toți am plecat în viață cu un mindset corect, nu toți am plecat în viață ”puși” la locul nostru din punct de vedere job, studii sau casă. 

Am plecat în viață cu rezervoarele de energie mai mult decât goale. Am plecat fără încredere în mine, cu un simplu ghiozdan în spate cu câteva lucruri. Poate că de-a lungul anilor au fost foarte multe persoane care m-au judecat că am făcut un copil așa tânără, însă din momentul în care Peter a apărut în viața mea, el a fost mereu drive-ul meu pentru succes. Pentru a-mi depăși condiția și pentru a-i oferi lui un alt stil de viață și un altfel de viitor, față de cum am avut eu.

Între timp, bineînțeles că și relația cu părinții mei s-a vindecat iar în prezent ne înțelegem foarte bine, însă, da, recunosc că la vremea aceea când eu le-am întors spatele au fost câțiva ani în care ne-am răcit puțin unii de alții, și e normal să fie așa. Atunci când vrei să te desprinzi de tribul de origine, automat vei fi respins. 

Însă dacă asta te ajută să crești ca om… ai numai de câștigat.

Marea dezvoltare personală pentru mine a fost în momentul în care m-am mutat într-un oraș atât de mare ca Bucureștiul, pentru că aici am văzut cum este să dai de greu cu adevărat, cum este să dai de tot felul de proprietari și angajatori, cum este să fii efectiv singur pe lume și să mai și un pui de crescut.

Însă uite că experiențele te călesc și trebuie să ai mintea puternică pentru a avea putere să fii tu alături de tine însăți mereu și mereu, chiar și când lucrurile nu sunt roz.

Să meditezi și să scrii în jurnal chiar și când nu se văd rezultate instant, să îți faci afirmațiile și practica chiar dacă nu te vede nimeni, să fii tu în filmul tău pentru că ai încredere că funcționează.

 

Deci, da… tot acest articol este vorba despre scripting, adică acțiunea de a scrie TOT ce dorești să obții în această viață.

Pentru că se va îndeplini fără doar și poate!

Eu sunt dovada că funcționează și am o mulțime de momente și povești în care am primit tot ce am avut nevoie la momentul potrivit, conform Legii Atracției, chiar dacă noi avem tendința de a eticheta experiențele ca fiind pozitive sau negative. 

Îți dai seama, uitându-mă în spate, ce șanse aveam eu în acel sat de lângă Mangalia, tot ce puteam aspira era să fiu casnică și atât.

Ce business, ce cărți, ce călătorii, ce motociclete, ce evenimente high class, ce cursuri etc? 😔 

Nu vreau să sune aiurea pentru că nu asta îmi este intenția, personal, cred că se poate face performanță de oriunde din lumea asta, mai ales acum când social media a luat-o razna și sunt atât de mult apreciate clipurile simple, bazate din viața reală. Vremurile s-au schimbat, clar, însă eu mă refeream la anii 2010 de când sunt eu în acest proces personal de evoluție.

 

Sper ca povestea mea să te inspire și să îți dea puțin mai mult curaj și viziune, încredere în tine și putere, pentru că tu chiar ai șansa să îți creezi realitatea pe care o dorești și meriți. 🤗

Dacă ți-a plăcut povestea mea, spune-mi ce-ți trece prin minte acum, după toate astea? 

 

Mulțumesc frumos, pe curând 🙏

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.