Gânduri

Meditație de eliberare a emoțiilor negative

Folosim metoda de scripting

      Fără să vrem, uneori ne putem afla într-un spațiu emoțional din care nu prea avem șanse de reușită. Adică? Avem acea energie a delăsării și a lenei, o energie din care nu prea putem face mare lucru. 

Dacă simți că nu ți se potrivesc toate aceste stări și cuvinte, este foarte bine. Înseamnă că vibrezi la o frecvență mult mai înaltă iar ăsta este un lucru bun. Însă dacă totuși ai descoperit această meditație de eliberare a energiei negative, s-ar putea ca ea să fi venit exact la momentul potrivit. 

Cum ne pregătim pentru meditație? 

Este foarte ușor să facem acest scurt proces de scripting: stând în pat, înveliți cu o pătură groasă și cu caietul în brațe, ne luăm cât timp avem nevoie pentru a închide ochii și a ne conecta cu ființa noastră.✍🏼

Cum mă simt acum?

Asta este singura întrebare de la care pornim, fără alte complicații și cine știe ce tertipuri sau ore de stat în meditație. Singura condiție este să ne dăm voie să răspundem cât mai sincer posibil, pentru că o facem pentru noi, și nu avem pe nimeni de impresionat. 

Deci, cum mă simt acum?🥰

Ne luăm cât timp avem nevoie pentru a răspunde și, când suntem gata, începem să scriem pe foaie absolut toate emoțiile, stările, gândurile, programele la care suntem pregătiți să renunțăm și să le eliberăm.

Sunt pregatită acum să eliberez toată această energie a delăsării și a lenei, a temerilor și a neglijenței. Eliberez energia desconsiderării, a geloziei, toată dezordinea și haosul din viața mea. Eliberez critica, judecata, tensiunea, durerea, disconfortul, frica, panica și anxietatea pentru toate timpurile și toate viețile. Eliberez graba și presiunea, toate programele învățate demult cândva, programe care acum nu mai servesc Binelui meu Înalt și vremurilor actuale. Eliberez, totodată, toate programele și agendele pe care alții în prezent încearcă să mi le implanteze în subconștient.  

Eliberez nevoia excesivă de protecție, eliberez nevoia de a mânca în exces, de a bea sau de a fuma pentru a umple acel gol interior. Eliberez nevoia de dulce sau de cafeină în exces.

Eliberez frica de sărăcie sau de bogăție, eliberez Copilul meu Interior de toată responsabilitatea cu care acesta a fost supra-încărcat în copilărie. 

Echilibrez acum energia Adultului meu interior și a Părinților mei. 

Inspir și expir profund…

Totul se întâmplă pentru mine, nu împotriva mea. 

Îmi dau voie acum să fac pace cu timpul, cu viața, cu mine însămi, cu visele, dorințele și nevoile mele, cu ceilalți… Îmi dau voie acum să fac pace cu strămoșii mei, cu familia extinsă, cu colaboratorii, cu întreaga Planetă. 

Eliberez acum toată această îngrijorare și frică pentru sentimentul că nu fac îndeajuns.

Eliberez vinovăția din trecut sau din prezent și mă iert pentru tot!🙏

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.