Gânduri

Și acum?

Întotdeauna m-am întrebat ce urmează după vindecarea emoțională?

Care este următorul nivel?

Ce fac pe mai departe?

Cum trăiesc de-acum, fără lupte, fără a ”munci din greu”, cum pot să învăț să trăiesc ușor și frumos? Dar și feminin?

De trei ani de zile am tot lucrat pe cont propriu. Fac totul de una singură:

site-ul, paginile, promovarea, țin clasele, țin contabilitatea (atât cât mă pricep), vorbesc cu oamenii, sunt atât în fața camerei, cât și în spatele ei. Fac partea de marketing, meditații ghidate, produse digitale etc.

La un moment dat, totuși, m-am plafonat, nu mai vedeam niciun rezultat.

Uneori, să construiești singur un sistem poate fi provocator.

Pentru că întâlnești piedici la tot pasul. Cea mai mare piedică este faptul că nu vezi rezultate rapide și îți vine s-o lași baltă.

Și, în zilele noastre, oricât ne-ar plăcea ceea ce facem, dacă nu înregistrezi rezultate, ne demotivăm, intrăm într-o zonă de platou, stagnăm cu anii, nu se întâmplă nimic notabil în viața noastră, și oricâte cursuri am face și cărți am citi, la un moment dat tot trebuie să ieșim din rolul studentului veșnic și să construim ceva al nostru.

În perioada cu pandemia, sunt absolut sigură că mulți dintre noi am resimțit grav acel sentiment de nesiguranță, dezordine, confuzie, lipsă de chef, poate ne-am și îngrășat câteva kilograme însă, chiar și așa, ușor ușor ajungem la o concluzie:

că nu e despre six pack, nu este despre a câștiga miliarde, ci este despre a ajuta alți oameni astfel încât să poți și tu să crești la rândul tău.

Ajutându-i pe alți oameni să crească, te ajuți pe tine.

Așadar, intenția mesajului meu este să te invit într-o altă călătorie de transformare de Sine, o transformare în care lucrăm la tine însăți pentru a-ți depăși limitele și a înregistra rezultatele mult dorite.

Iar pentru asta, am setat câteva condiții/ reguli must have pentru a începe parteneriatul:

în primul rând, trebuie să te ador și să mă adori. Dacă nu îți place de mine ca om, n-o să vezi niciun rezultat pentru că nu o să ai încredere.

trebuie să ne respectăm ca oameni, și, mai ales, să ne respectăm agenda și timpul personal.

trebuie să împărtășești cu mine tot ce-ți trece prin minte, chiar dacă poate n-o să-mi convină, dar poate asta ne ajută să creștem și să evoluăm împreună. Poate fi un sharing extrem de valoros de ambele părți, pentru că în acele momente-cheie energia se deblochează de la chakra gâtului. 🙂

trebuie să ne asumăm procesul/ relația/ colaborarea/ parteneriatul.

nu stăm în waiting energy. În acea energie a așteptării pe vecie ca să se întâmple ceva: să ne dea statul, să câștigăm mai mult fără să facem nimic, să mâncăm aiurea dar să vrem să fim fit și așa mai departe. #massiveaction.

Cum ți pare? Cum sună pt tine?

Ce pot eu să-ți promit este faptul că sunt alături de tine necondiționat ca și până acum.

Diferența este că efectiv vom lucra 1 la 1 pentru rezultate accelerate!

De ce pun acest mesaj aici?

Pentru că în ultima vreme sunt foarte atentă cu cine îmi petrec timpul și cu cine colaborez. 

Vreau să lucrez cu oameni conștienți de nivelul lor, care sunt pregătiți cu smerenie să pună osul la treabă, care sunt autentici de îți vine să îi iei acasă, de oameni care chiar vor să ajute la rândul lor și nu le pasă neapărat de income-ul rapid pe termen scurt, ci sunt mai degrabă interesați în a co-crea, în a construi o direcție frumoasă pe termen lung. 

Vreau să fiu prietenă cu tine și peste 20 de ani. Înțelegi?

Despre asta e vorba.

Te îmbrățișez și aștept un semn de la tine pe WhatsApp sau mail. Curaj

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.