Mi-am început practica la Universitatea din București încă din timpul formării în Meditație și Pranayama și am ajutat peste 500 de oameni să își creeze realitatea exact așa cum și-au dorit

Cum ar fi să existe o unealtă magică, secretă, care să te ajute să îți creezi realitatea exact așa cum îți dorești tu? Cât timp ai fi dispus să aștepți, din momentul în care ai decis ce anume îți dorești cu adevărat în inima ta și până la momentul manifestării?

Hai să-ți spun un secret: indiferent de vârsta pe care o ai acum, indiferent de situația materială, educațională sau spirituală, oricând putem să ne schimbăm realitatea în care trăim. 
Putem să ne modelăm viața exact așa cum simțim să o facem, chiar dacă asta implică un antrenament. Citește în continuare să vezi despre ce este vorba.

Am plecat de-acasă la 18 ani.

Tot ce-mi doream era să am banii mei, să nu depind niciodată de nimeni, să mă simt bine în corpul meu și să fiu fericită. 
Dar… din momentul în care am plecat de acasă… a mai durat aproximativ 10 ani ca să ajung în punctul acela: să fiu liberă, fericită, relaxată și împăcată cu mine însămi.
 
Hai să-ți zic acum a fost:
 
La sfârșitul clasei a XI-a m-am dus să lucrez pe litoral și acolo l-am cunoscut pe tatăl copilului meu. M-am luat transferul și clasa a XII-a am făcut-o locuind deja împreună într-un mic sat de lângă Mangalia. Era greu. Mergeam la liceu zi de zi iar noaptea munceam cot la cot cu el. Am luat Bacalaureatul în aceeași perioadă când am și născut numai că, imediat după botezul celui mic, am ales să îl părăsesc pe tatăl copilului.
Chiar și-așa, în același an m-am înscris la Facultatea de Psihologie, specializarea Asistență socială pentru că nu voiam să renunț la studii. 
 

Am dat de carnet pt categoria B, la doi ani l-am băgat pe Peter la cămin și eu m-am angajat în Constanța.

În 2016, după ce verișoară mea din București mi-a dat un mesaj și m-a întrebat dacă vreau să mă mut aici, la nici două săptămâni eram deja mutată în București, cu chirie și job 🙂

Lucram ca assistent manager într-o companie IT. Mișto experiență. Mi-a plăcut mult și asta m-a ajutat să mă acomodez cu orașul și cu oamenii, cu locurile și cu mindset-ul.

Din nou, în inima mea știam că vreau mai mult. De câte ori venea Pera Novacovici la București la Crystal Palace Ballroom, acolo eram! :))

Citeam mult și ascultam webinarii, țin minte că ascultam marii lideri ai lumii,  nu prea înțelegeam eu mare lucru dar mă încânta ideea că investesc în mine și mă încânta ideea de leadership.

Anii au trecut și în București am început să particip la fel și fel de cursuri.

Citește mai departe

 
 

Această metodă aduce foarte multe benficii

DAR TREBUIE SĂ AI ÎNCREDERE!

Ce este această metodă și la ce te poate ajuta?

Journalling-ul m-a ajutat chiar și în momentele în care nu mai credeam deloc în mine.

Uite o listă cu câteva dintre lucrurile pe care le-am manifestat în ultimii ani în mod conștient și asumat

Am intrat într-o relație.
Am făcut școala de Coaching iar apoi Master Coaching (mii de ore/ weekend-uri petrecute în săli de curs, timp, bani, energie, resurse, copil acasă singur, eforturi).
am făcut un PFA (taxe, adresă, avocat etc)
am făcut cursul de Formatori
am făcut programul de Vindecare a Copilului Interior cu Oana Stoianovici, timp de 1 an
am luat carnetul pt categoria A și m-am plimbat cu motocicleta prin București, Mangalia, Târgu Jiu, Horezu, Maramureș, Bulgaria etc.
am avut birou în centrul Bucureștiului la Academiei Center.
am ținut grupuri de dezvoltare personală axat pe întrebarea ”Cine ești tu?”
am construit site-ul ilauanamaria.ro
am slăbit vreo 5 kg
am vizitat Anglia, Danemarca, Suedia, Turcia, Olanda de două ori și toată România. (Îmi doream să văd Anglia de când aveam 5 ani.)
am fost în tabăra de Copywritting a lui Daniel Zărnescu la Sâmbăta de Sus.
am căzut cu motorul, de două ori: o dată la Casa Presei, o dată la Arcul de Triumf.
din dureri de spate am ajuns pe această cale, am făcut cursul de Hatha Yoga la Purna Yoga cu Dana Țupa.
am început să predau clase de Yoga la Universitatea din București
am făcut cursul Hobby2Profit cu Doru Pelivan și Pera Novacovici, mi-am construit singură totul de la 0.
am creat Yoga cu Ana, care între timp a devenit Meditează cu Ana.
am făcut cursul de avansați Creator-Lider-Manifestare al Oanei Stoianovici.
am creat provocarea de Yoga de 30 de zile, care, făcută lună de lună, am ajuns la 8 luni de practică în fiecare dimineață, însumând peste 7200 de minute de practică.
am făcut cursul de Nutriționiști la Fitness Education School, acolo unde încă nu am dat examen pentru că a venit pandemia.
am făcut cursul de Resurse Umane, mi-a plăcut enorm.
am vizitat Grecia și am fost în Porto Lagos, aproape de Sfântul Munte Athos.
am început să practic pentru mine EFT și Matrix Reimprinting
am făcut Școala de Scris cu Daniel Zărnescu
am făcut poză cu Amy Lee de la Evanescence, ceea ce mi-am dorit de 10 ani, din liceu de când mă trezeam cu ea și dormeam cu ea în urechi.
am ieșit din relație
am intrat în Herbalife
mi-am luat un antrenor personal
am început să funcționez cu adevărat pe picioarele mele, am vindecat dependența și frica de a fi 100% pe cont propriu. Așa mi-am crescut încrederea în mine și în capacitățile mele de a fi un adult asumat și responsabil.
mi-am plătit impozitul la motocicletă :)) ies și mă bucur de timp liber ori de câte ori simt să fac asta și, uitându-mă în urmă, cred că pentru mine cea mai importantă este….. ce crezi…? LIBERTATEA.
am lucrat cu peste 600 de oameni în ultimii ani

Înscrierile sunt posibile acum

În primul rând, eu pot fi pentru tine viitorul mentor care să te ajute să treci printr-un proces de scripting
DESPRE ILĂU ANA-MARIA

Am mers la zeci de cursuri, am citit zeci de cărți, am mers în tabere de dezvoltare personală, am făcut procesul de Vindecare a Copilului Interior, am făcut Școala Alfa cu Pera Novacovici, am mai multe formări în Coaching, Meditație și Psihologie și, recent, Școala de Scris cu Daniel Zărnescu.

Toate acestea m-au ajutat enorm dar știi cum e, mergi la curs și îți iei energie de acolo pe moment, iar apoi, în viața de zi cu zi, tot tu cu tine ești, tot cu demonii tăi interiori, tot cu aceeași energie și aceleași gânduri care rulează în minte din nou și din nou pe aceleași teme. Momentul meu de Aha a fost atunci când am meditat pentru prima oară! Al doilea moment a fost când am descoperit Secretul!Ce BENEFICII obții de pe urma programului

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi cu ajutorul programului

Înscrierile sunt posibile acumCe vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

Este esențial să înțelegm cum funcționează mintea noastră și cum putem s-o hrănim pentru ca ea să ne genereze rezultatele dorite

Tu știi că, pentru a pleca la drum, este nevoie să știm exact destinația unde vrem să ajungem. Altfel, ne pierdem pe drum dacă nu avem o intenție bine definită. Avem suficient timp pentru asta în primele sesiuni.

Vei vedea că rezistențele și blocajele noastre de cele mai multe ori nici măcar nu au legătură cu noi, ci cu loialitatea inconștientă față de familia naostră de bază.

Procesul creativ de scriere este o activitate feminină, yin iar asta ne va ajuta să manifestăm totul mult mai ușor și rapid prin a ne scrie propria realitate așa cum ne-o dorim noi.

Într-o stare mentală relaxată, întregul subconștient și corp se vor alinia la intențiile noastre, trebuie doar să le permitem și să le creem spațiul safe.

E adevărat că energia grupului este mereu diferită însă noi nu vom putea fi mereu lângă tine, așa că este mult mai bine să te antrenezi și singur atunci când timpul îți permite. Important este să creăm o bază de siguranță și un cerc al încredererii, căci, de multe ori, tot ce avem nevoie este de un pic de susținere.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
Copie a (copie a fișierului cu conflicte) yoga cu Ana-3
Meditație ghidată ”Mă iubesc și mă onorez exact așa cum sunt”

Am pregătit pentru tine una dintre meditațiile care m-a ajutat cel mai mult să fac pace cu criticul meu interior aprig. Până acum, am funcționat doar pe bază de push, de a mă împinge de la spate pentru a-mi îndeplini visele. În momentul în care am lăsat garda jos, aproape că nu mai știam cum să mă comport.

Meditație ghidată durere cronică
Meditație ghidată pentru durere

Această meditație nu se referă doar la durerea fizică, iar asta înseamnă că nu e nevoie să te doară ceva fizic ca să poți face această sesiune, ci se referă și la durerea emoțională, stresul mental, senzația de greu, de corp încărcat...

Înscrierile sunt posibile acumNu îți dau banii înapoi dacă nu ești mulțumit DAR

Cred cu toată inima în acestă metodă. O aplic de atât de multă vreme în niște situații de viață reale și dure încât am încredere să îți ofer această garanție:

 Daca nu simți NICIO diferență după prima sesiune doar spune-mi și stabilim împreună o sesiune individuală de clarificare. Nu ofer banii înapoi dacă ai participat la minim o sesiune, contravaloarea energiei și timpului primit.

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs

Șansa de a fi ghidat live până deprinzi obișnuința scrisului ca parte din procesul de manifestare a tuturor dorințelor noastre, ca metodă de a te simți bine în corpul tău și a nu depinde de nimeni niciodată pentru starea ta de bine.

Testimoniale

Hai sa recapitulăm ce anume primești

Înscrierile sunt posibile acum

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa mă contactezi, o sa te ajut cu mare plăcere.

Sigla PlatiOnline