Ilău Ana-Maria PFA
CUI: 38939638

F40/452/27.02.2018

București

0767056111

orele 09:00-18:00

coach@ilauanamaria.ro

Ilau Ana Maria

Meditează cu Ana

Am cunoscut-o pe Ana intr-o imprejurare extrem de interesanta. O urmaresc cu atentie si vad o evolutie extraordinara. Cu siguranta daca ar fi sa aleg un coach ea este omul potrivit.

”Ana este inainte de toate un om minunat, o prietenă extraordinară și un coach special și profi! Vede în tine acele calități despre care poate nici măcar nu te-ai fi gândit că le ai.

Te poți deschide cu ușurință în preajma ei pentru că este prezentă, atentă, știe să asculte și îți oferă acel spațiu de încredere și siguranță.”

“Marius… Nu sunt sigură că am înțeles exact obiectivul tău… Ai putea să mi-l spui in cuvinte simple, ca unui copil de 9 ani?” intreba Ana, cu glas domol. Și am tăcut. Îndelung. Și apoi, căutând formularea aceea simplă, ca pentru un copil de 9 ani, am reușit să-mi exprim obiectivul ăla mareț și complicat astfel încât până și copilul din mine l-a înțeles și abia aștepta să înceapa “joaca”. Pentru că toata viața asta, odată ce te întorci la lucrurile simple, e un joc cu multe niveluri interesante (oamenii mari le numesc probleme), plin de bucurie (oamenii mari le numesc succese), din care n-ai vrea sa faci pauză ca să te duci la culcare (oamenii mari numesc asta implinire). Și uite-ața, cu bagheta magică în mână (oamenii mari numesc asta atitudine, determinare, know-how, resurse etc.) te duci și te joci unde e noroiul mai mare (oamenii mari numesc asta situații limită, de viață și de moarte) știind că orice-ar merge prost, mâine o iei de la capat (Asta e… trecem noi și peste asta). Și în tot acest timp ai pe față un zambet larg, cu gura pana la urechi (mulți oameni mari rar mai fac asta). Asta e magia. Asta e coachingul cu Ana… Atat de… simplu. Restul e poveste… povestea jocului neîntrerupt al copilului fericit! Mulțam fain, Ana! 😉