Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Meditație de dimineață

noiembrie 2 @ 6:30 - noiembrie 30 @ 7:00

lei147

💫Bună dimineața cu bucurie🌞

💫Ne îndreptăm spatele și inspirăm și expirăm profund de câteva ori astfel încât să ne conectăm cu momentul, cu starea, cu noi înșine.

💫Ne găsim punctul de echilibru și creăm puțin spațiu în interiorul nostru pentru acestă nouă zi.

Observăm care este starea noastră emoțională de acum și observăm cum nările, toracele și abdomenul se dilată în ritmul respirației.

Observăm cu iubire cum răspunde corpul nostru la genul acesta de practică și ne dăm voie să ne simțim hrăniți ca și cum am respira într-un Univers super-abundent.

💫Dacă avem nevoie, putem să chemăm un Sprijin pentru noi pe acest Pământ… orice rezonează cu noi: un ghid, un Maestru, un Înger, Sinele Înalt, Dumnezeu.

💫Avem voie să cerem spirjin Divin care ia orice formă dorește: 

un vis, intuiție, oameni minunați în jurul nostru..

💫 Ne transpunem într-un spațiu din ce în ce mai luminos alături de Îngerul, sprijinul, Dumnezeu, energia cu care rezonăm noi cel mai profund. Este o practică atât de personală.

💫La finalul sesiunii, avem în minte întregul film pe care l-am văzut în timpul meditației și ne asumăm responsabilitatea asupra stării noastre de bine:

”deși sunt momente când descopăr spații sau energii în mine care poate nu sunt la fel de luminoase cum aș fi vrut, ele totuși fac parte din mine… cu toate astea, mă iubesc și mă onorez exact așa cum sunt…”

”deși sunt moemnt când pare că nu simt nimic… și cu toate astea, mă respect, mă iubesc și mă onorez exact așa cum sunt.

Post a Comment