Am predat încă din timpul formării în Meditație la Universitatea din București și am ajutat peste 600 de oameni să mediteze acasă on-line în programe de scurtă durată sau de lungă durată online, din confortul casei lor.


Hai să medităm împreună

program online

Acest mesaj este pentru tine dacă petreci ore bune la birou și ai nevoie ca de aer de stretching, mișcare, respirație conștientă și meditație.

Mă adresez ție care ai dureri de spate și de cervicală.

Tu, care nu stai o oră fără telefon sau laptop.

Tu, care conduci cu orele și ai lombara contractată.

Mă adresez mamei care are nevoie de puțin timp pentru ea însăși.

Această clasă este acel semnal de alarmă pentru mintea și corpul tău care au nevoie de atenție.

 

Nu este greu să ne dăm seama dacă avem nevoie de mișcare sau nu. Este de ajuns să ne privim cu sinceritate corpul: este fit, ușor și elastic? Este destins, energic, simetric? Sau este obosit, dezechilibrat și rigid? 

Ne place ce vedem în oglindă? Sau, pe măsură ce privim, realizăm cât de mult avem de lucru din punct de vedere emoțional, estetic și mental?

Două căzături cu motocicleta. După ce mi-am revenit cât de cât, am participat la o clasă de yoga într-un studio. La o oră de meditație, stretching și stat în liniște, am avut această mare conștientizare: cât de mult suferă corpul meu. Cât de multă durere port în el. Coloana, genunchii, bărbia și capul… încă mă dureau de la căzătură. La câteva luni de la eveniment, încă mă resimțeam. 

Tu ce-ți dorești pentru tine?

În ce energie te regăsești mai mult?
Care este acea imagine din mintea ta către care te îndrepți?
Cum te vezi tu peste 10 ani de-acum înainte?

Cine este alături de tine atunci când ai nevoie?​
Acesta este un mesaj care se adresează antreprenorilor, coach-ilor, healer-ilor, mamelor ocupate, profesorilor, IT-iștilor, contabililor, medicilor, inginerilor, agenților de vânzări, oameni din sistemul bancar dar și studenților. Cu toțiia vem nevoie de stretching și meditație alături de cineva care să ne înțeleagă dorințele atunci când vine vorba despre felul în care arătăm și ne simțim.
Cine sunt eu și de ce vin către tine cu acest mesaj?
În primul rând, cred cu tărie că nu este întâmplător că ne-am întâlnit aici în mediul online.

Poate că îmi urmărești demult postările și e-mail-urile sau poate că abia ce ai dat de mine, însă asta înseamnă că ești complet pregătit, ca suflet ce a făcut deja pași înspre meditație și vindecare, să meargă la următorul nivel.

Acesta este impulsul de care aveai nevoie ca să aduci acea energie nouă în viața ta.

Poate că acest mesaj nu te prinde într-o perioadă bună din viața ta, și cred, sincer, că e perfect în regulă. Indiferent despre ce este vorba, de astăzi nu mai ești singur în poveste. 

A venit vremea să ne luăm timp și spațiu suficient înspre a privi cu adevărat în interiorul sufletului nostru și să observăm clar ce anume ne blochează când vine vorba despre a manifesta rezultate în viața noastră: un corp mai fit, o minte mai flexibilă, o energie fresh.

Poate că ești dur și critic cu tine

Poate că nu ai un mentor

Poate că simți că nu ai resurse suficiente sau timp.. sau energie, sau bani

Poate simți că timpul tău a trecut

Sau poate ai ajuns în punctul ăla în care nu mai ai chef de nimic. Ai obosit pur și simplu

Și sunt foarte puține lucrurile care te mai animă

Poate că ai nopți când nu mai dormi bine sau poate nu mai vezi sensul în nimic

Oricare ar fi răspunsul tău, să știi că te înțeleg perfect.

Ultimii ani pentru mine au fost doar despre schimbare, asumarea responsabilității, ieșirea din dependență și câștigarea autonomiei personale și generarea de rezultate. Ultimii ani au fost despre a mă ierta, despre decizii și redecizii, despre recontractări și renunțări.

Ca femeie, ca mamă, ca antreprenor, ca healer, ca scriitor, am fost zguduită din temelii cu fiecare lucru sau persoană care dispărea din viața mea. Pentru un Rac… să îi ceri să renunțe la oameni, îi este misiune imposibilă. Meditația m-a ajutat enorm în aceste situații.

Însă a trebuit să-mi vindec frica de abandon, frica de sărăcie, frica de succes, frica de a nu face nimic cu viața mea și a permite timpului să treacă pur și simplu. A trebuie să-mi vindec teama de singurătate și acel sentiment de izolare și lipsă de iubire.

 A trebuit să mă suport în toate toanele și procese emoționale prin care am trecut în ultimii ani, și nu doar o oră, o dată pe săptămână, în terapie, ci în viața de zi cu zi, când mă trezeam de dimineață și aveam în față o zi întreagă pe care mi-o planificam minuțios, ca mai apoi seara să mă cert și să mă critic, să fiu supărată pe mine că nu am făcut mai nimic și că am irosit timp prețios scrollând pe rețelele de socializare sau făcând curățenie în mod obsesiv. 

Am mers la zeci de cursuri, am citit zeci de cărți, am mers în tabere de dezvoltare personală de patru ani de când sunt în București

→am făcut procesul de Vindecare a Copilului Interior dar și Tainele Feminității Sacre cu Oana Stoianovici 

→am făcut Școala Alfa cu Pera Novacovici

→am mai multe formări în Coaching, Meditație și Psihologie și, recent,

→Școala de Scris cu Daniel Zărnescu.

Toate acestea m-au ajutat enorm, efectiv sunt alt om față de momentul la care am început să citesc și să aplic informațiile de la cursuri și nu am cuvinte să mulțumesc mentorilor mei. Pe de altă parte, știi cum e, mergi la curs și îți iei energie de acolo pe moment, iar apoi, în viața de zi cu zi, tot tu cu tine ești, tot cu demonii tăi interiori, tot cu aceeași energie și aceleași gânduri care rulează în minte din nou și din nou pe aceleași teme. Momentul meu de Aha a fost atunci când am meditat pentru prima oară! Atunci am simțit cu adevărat cum este să fiu în acest corp, în acest spațiu fizic, în această viață. Am simțit cum greutatea de pe umerii mei efectiv s-a topit. Am simțit pentru prima oară blândețe în viața mea. Am simțit că contez cu adevărat. Am simțit pace și bucurie pentru momentul prezent. Am simțit iubire necondiționată și o stare de liniște pe care nu o mai experimentasem niciodată. Parcă m-am născut a doua oară!

 Iar acum, după ce m-am pregătit timp de mai bine de 10 ani, la un moment dat mi-am făcut curaj să vorbesc despre lucrurile în care cred, să promovez meditația ca și instrument de dezvoltare personală, mi-am învins frica de a vorbi în public, că altfel nu aveam cum să-mi transmit mesajul. Mi-am făcut curaj să ies în față și să-mi dau voie să greșesc și să fiu penibilă, mi-am dat voie să nu fiu atât de perfomantă precum mi-aș fi dorit, mi-am dat timp și am învățat să schimb complet dialogul din mintea mea, care, de altfel, obișnuia să fie foarte negativ. Iar în prezent, 

Deci, planul meu este să te invit în într-un spațiu magic de meditație și strecthing, pe care îl construim împreună, chiar dacă vorbim de mediul online, în sensul că am nevoie de participarea ta la clase. Nu este de ajuns să te înscrii și să zici că, lasă că intru eu când pot. E important să îți iei un angajament o perioadă, cât îți este ție confortabil.

Meditația m-a ajutat în cele mai dificile momente din viața mea.

Atunci când nu aveam cu cine să împărtășesc necazurile sau bucuriile din viața unui antreprenor. Atunci când mă simțeam copleșită ca mamă. Atunci când m-au ajuns din urmă toate traumele nevindecate. 

Atunci când petreceam timp să planific această viață și să aștern pe hârtie tot ce vreau să materializez. Meditația și stretching-ul m-au ajutat să slăbesc câteva kilograme și să fiu mai atentă și mai înțelegătoare cu corpul meu și cu nevoile mele emoționale.

Înscrierile sunt posibile acum în limita locurilor disponibileCe se întâmplă dacă te decizi să intri la clase?

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri la clasă

Înscrierile sunt posibile acum

Cred cu toată inima în acestă metodă. Meditația te ajută să fii un om frumos de la interior la exterior datorită principiilor învățate acolo: detașarea, compasiunea, răbdarea, calmul, pacea, iubirea, liniștea, non judecata și integritatea. O aplic de atât de multă vreme în niște situații de viață reale și dure încât am încredere să îți ofer această garanție:

Daca nu simți NICIO diferență după prima sesiune de meditație, doar spune-mi și stabilim împreună o sesiune de clarificare, 1 la 1. Îmi voi oferi tot timpul și atenția doar pentru tine pentru ca orice nelămurire să fie complet clarificată. Sesiune valabilă 60 de zile.

Ce pierzi daca nu te inscrii la clasă

Șansa de a fi ghidat live până deprinzi obișnuința meditației, ca și metodă de a te simți bine în corpul tău și în viața ta, și, astfel, niciodată să nu mai depinzi de altcineva pentru starea ta bine pe toate planurile: fizic, emoțional, mental și energetic.

Oamenii din jurul tău vor simți cât de autonom emoțional și sigur pe tine vei fi, imediat ce vei intra într-o cameră. Energia ta se va schimba iar câmpul tău energetic va fi din ce în ce mai luminos. Chiar și atunci când vei trece prin perioade de tranziție în viața ta, vei prelua la un cu totul și cu totul alt nivel toate experiențele și vei trece mult mai ușor peste situațiile nefavorabile. 

Dacă nu te înscrii, vei pierda șansa de a învăța CUM să te bazezi mereu pe tine însuți chiar și în situațiile aparent fără ieșire.

Trăim vremurile pe care le trăim, ceilalți sunt și ei dezorientați și confuzi, este important mai mult ca oricând, să te bazezi pe tine însuți sau pe oameni care au mai fost pe acel drum și îți pot arăta calea.

Sunt momente în viață când te simți absolut singur pe acest Pământ. Sunt momente în viață când simți că nu poți dscuta cu oricine ceva ce te apasă demult. Sunt momente de schimbări profunde, de creșteri emoționale accelerate, de tranziție, de trezire, de crize. Iar atunci, în acele momente, tot ce avem nevoie este de un suflet care să fie alături de noi. Nu avem nevoie de sfaturi, ci de spațiu emoțional. Nu avem nevoie să fim certați și blamați, avem nevoie de toată înțelegerea și suportul necesare pentru auto-descoperire și înflorire spirituală. Avem nevoie mai mult decât oricând de blândețe și acceptare, de timp și de relaxare, de introspecție și claritate.

Ce spun oamenii cu care am lucrat

De ce crezi că oamenii nu meditează și nu fac stretching?

ne lipsește spațiul personal

avem parte de prea multe distrageri, influențe exterioare

prea mult timp petrecut în social media

mintea noastră e obosită

nu mai avem răbdare

ne este teamă să petrecem timp în solitudine

nu credem că poate să ne aducă ceva bun în viața noastră

nu vedem rezultate instant și asta ne demotivează

nu cunoaștem mulți oameni care fac asta

unii vorbesc aiurea despre meditație, sunt multe mituri legate de acest subiect

nu avem încredere în ceilalți

nu ne-am gândit până acum

amânăm mișcarea până după Sărbători

 

Hai sa recapitulăm ce anume primești dacă intri în program cu mine

Înscrierile sunt posibile acum

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa mă contactezi, o sa te ajut cu mare plăcere.

Sigla PlatiOnline