Reduceri!

Lenjerie de pat super high vibe ✨

(O recenzie client)

lei129.00

“Culorile, ca si trasaturile, urmeaza schimbarile emotionale” spunea Pablo Picasso.

10 în stoc

Wish it
SKU: LP10 Categorie: Etichete: ,

Descriere

“Culorile, ca si trasaturile, urmeaza schimbarile emotionale” spunea Pablo Picasso.

 

Negru reprezinta mister si versatilitate 

Alb: luminozitate si curatenie, Aparține elementului de metal, vestului și nord-vestului. Poate fi utilizat pentru a sublinia puritatea și inocența și a arăta cinstea. Trebuie evitat în climat rece și în spații închise și de lucru. Este potrivit pentru unele camere de studiu, dormitoare și băi.

Rosu: emotii puternice si pasiune, reprezintă culoarea puterii și energiei. Poate simboliza pericolul sau bucuria, atrage atenția și creează o senzație de căldură. Este cea mai caldă dintre toate culorile, aparține sudului și are o energie fierbinte. Sugerează pasiune și spontaneitate; dar trebuie utilizat cu grijă. Trebuie evitat în spațiile utilizate de persoane bolnave sau în vârstă, în zonele de trecere cum sunt coridoarele și camerele de așteptare. Roșul este utilizat pentru a întări energia, încrederea sau pentru a stimula motivația.

Albastru: calmitate si ordine, este culoarea elementului apă, al iernii și aparține nordului. Acesta reprezintă încrederea, siguranța și dorința de a cunoaște și simbolizează, de asemenea, tot ce este necunoscut și nedescoperit.  Poate fi utilizat pentru a crea o ambianță misterioasă, a exprima curiozitate și seriozitate și ajută la meditare. Trebuie evitat în camerele copiilor și în cele reci. Este adecvat pentru camerele de studiu, în combinație cu altă culoare.

Verde: revigorant si destresant,  este culoarea lemnului, estului și creșterii. Simbolizează vegetația, creșterea și vitalitatea și de aceea este asociat cu viața și cu natura. Este culoarea păcii, echilibrului și ecologiei. Verdele poate avea atât un caracter cald cât și răcoros, în funcție de nuanța aleasă. Poate fi utilizat pentru a crea o legătură cu natura sau un loc liniștit de odihnă, pentru a contempla ceva nou și a se simți tânăr. Este adecvat pentru aproape orice spațiu din locuință.

 

Galben: energie si bucurie, este culoarea soarelui și reprezintă abundența. Este asociat cu inteligența și simbolizează toleranța și răbdarea. Poate fi utilizat pentru a înviora un spațiu, a îmbunătăți starea de spirit, a stimula gândirea și a provoca curiozitatea. Galbenul simbolizează, printre altele, înțelepciune, fericire și bucurie. Trebuie evitat în camere mici sau închise și în dormitor; este potrivit pentru camera copiilor, sufragerie, bucătărie și hol. Galbenul pur clarifică mintea.

Culoarea violet aparține elementelor de foc și sudului. Combină polii cald și rece și nu este la fel de viu ca roșul. Este adesea asociat cu spiritualitatea și are efect relaxant. Energia fierbinte a culorii violet, care este mai mult yin, poate fi utilizată în multe încăperi, cum sunt bucătăria, sufrageria și livingul, chiar și în dormitor (dar într-o nuanță liniștită), camera de studiu și camera copiilor.

Informații suplimentare

Greutate 2000 g
Dimensiuni 220 × 200 × 240 cm
Culori

Multicolor

1 recenzie pentru Lenjerie de pat super high vibe ✨

  1. Cristina

    Lenjeria comandată este de o calitate superioară. Îmi place mult materialul și nici nu este nevoie să le calc. Modelele sunt superbe, arată mai bine în realitate decât în poze!👏👏👏

Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…