Reduceri!

Meditație ghidată pentru sentimentul de abandon/singurătate 

(O recenzie client)

lei29.00

Această meditație este special creată pentru acel sentiment profund de singurătate. Deși poate avem o fmailie numeroasă, frați, surori, părinți, colegi, cunoștințe, angajați, colaboratori  chiar și așa, atunci când închidem ochii și suntem doar noi cu noi, seara la culcare sau în weekend când lucrurile sunt mai liniștite, ne încearcă acel sentiment de singurătate, de abandon, de neputință.

Poate că sunt o mulțime de lucruri pe care dorim să le facem, însă avem tot 24 de ore la dispoziție, exact ca toți ceilalți.

Ne dăm voie să ieșim din această buclă a anxietății, a acelorași gânduri, a neputinței și a delăsării.

Wish it

Descriere

Script meditație ghidată pentru sentimentul de abandon/singurătate 

Te îmbrățișez, Ana aici.

Pe măsură ce ne relaxăm în spațiul nostru personal, ne dăm voie să ne amintim care dintre părinți avea acea energie critică, dură, închisă, și ne dăm voie să ne amintim cât de multe lucuri trebuia să facem, cât de mult trebuia să muncim, ca să câștigăm acea dragoste condiționată. În prezența acelei energii am învățat că, pentru a fi iubiți, văzuți, acceptați, auziți, trebuia să facem din ce în ce mai mult, fără să ne relaxăm vreodată și fără să primim ceva înapoi. 

Acolo am învățat toate aceste programe…

Ne dăm voie acum să inspirăm profund, ca și cum am fi terminat toată treaba pe care o aveam de făcut, chiar dacă nu am terminat, dar ne dăm voie să experimentăm acel sentiment de ușurare și să ieșim din această cursă, aceleași sentimente care ne încearcă mereu: grabă, neputință, anxietate. Facem pace cu noi înșine: începând de la cea mai veche versiune a noastră, cea mai involuată, cea mai mică, până la cele mai inalte aspecte ale noastre din viitor.

Observăm toate acele părți din noi care sunt atât de încordate, blocate și care nu respiră în aici și acum și, pe măsură ce stăm așezați într-o postură confortabilă, cu brațele moi depărtate de corp, picioarele depărtate… chipul ușor, fruntea descrețită, tot corpul primește mesajul că e ok să se destindă, că e ok să renunțe, să cedeze controlul, că e ok să-și ia o pauză….

Permitem ca energia Copilului nostru Interior să facă pace cu Mama noastră interioară și cu energia Tatălui. 

Ne luăm cât timp și spațiu avem nevoie și observăm ce alte emoții ies la suprațață, ce mecanisme de apărare, ce gânduri, proiecte, planuri ne apar în minte. 

Revenim la această meditație ori de câte ori avem nevoie de un reset, un timp-spațiu doar pentru noi înșine și promitem să avem multă multă rabdare cu ființa noastră.

1 recenzie pentru Meditație ghidată pentru sentimentul de abandon/singurătate 

  1. Corina S

    O binecuvântare! Să simt că, în sfârșit, cineva chiar mă înțelege…. 🤕 🤕 Ascult meditația din nou și din nou și parcă de fiecare data aud alte valențe si ies la suprafata alte emotii de care nu eram constienta. Multumescc!! 😍 😍

Adaugă o recenzie
Review now to get coupon!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și…