Am predat încă din timpul formării în Meditație și Pranayama la Universitatea din București am ajutat peste 90 de oameni să își creeze realitatea exact așa cum și-au dorit.
logo
Dă-mi voie să fiu alături de tine de la drumul dinspre
Dependență Anxietate și Sentiment de Abandon la Succes și Împlinire pe toate planurile
Te salut cu drag. Ana aici. 🙏
Cum te simți azi?Ilău Ana Maria
 
 Bine ai venit în acest spațiu magic creat în timp, prin puterea intenției, a conștientizării și a puterii de manifestare. Este pentru tine.
Intenția mesajului de astăzi este să creez acest spațiu safe pentru tine, în care să-ți oferi permisiunea de a te exprima liber, indiferent de subiectul care te apasă și oricât de vechi ar fi acel subiect în viața ta.
 Înainte de a merge mai departe, te invit să ne luăm câteva momente să ne conectăm cu adevărat la realitatea în care trăim acum:
 
în fiecare dimineață, trebuie să te asiguri că puiul tău are micul dejun, gustările, prânzul și cina asigurate.
în fiecare zi, trebuie să te asiguri că îți faci timp pentru temele lui, timp de ieșit prin parc sau timp de stat împreună. Trebuie să te asiguri că ești disponibilă emoțional pentru el, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta
în fiecare lună, trebuie să te asiguri că banii de rată sau de chirie plus utilități sunt puși deoparte. 
în fiecare lună, trebuie să te asiguri că ai un buget de urgențe, pentru școală/ grădi, medic, cumpărături și alte surprize.
 o dată la ceva timp, trebuie să fii acolo pentru ai tăi.
te-ai obișnuit cu responsabilități mari însă sunt momente când simți că stagnezi
ai vrea să-ți acorzi mai mult timp însă asta este aproape imposibil, ba poate te mai și simți vinovată atunci când îți iei puțin timp pentru tine sau îți cumperi ceva.
Și tot așa, rolurile pe care le avem zilnic în viața noastră, și felul în care le gestionăm, determină starea noastră emoțională și rezultatele noastre pe termen lung și pe termen scurt.
Suntem cu adevărat confortabile și fericite cu toate aceste roluri? 
Dacă ar fi să avem o baghetă magică… și această baghetă ne-ar putea îndeplini absolut orice dorință, care ar fi aceea? Car este orimul lucru care ne vine în minte, știind că orice este posibil?
 
Uite ce am descoperit în ultimii ani: indiferent de vârsta pe care o ai acum, indiferent de situația materială, educațională sau spirituală, oricând putem să ne schimbăm realitatea în care trăim. 7, 594 miliarde de oameni pe planeta Pământ și tot atâtea realități și povești de viață.
Putem să ne modelăm viața exact așa cum simțim să o facem, chiar dacă asta implică un antrenament. Citește în continuare să vezi despre ce este vorba.

Cum ar fi să existe o unealtă magică, secretă, care să te ajute să îți creezi realitatea exact așa cum îți dorești tu? Cât timp ai fi dispusă să aștepți, din momentul în care ai decis ce anume îți dorești cu adevărat în inima ta și până la momentul manifestării?


Care ar fi primul lucru pe care l-ai trece pe listă?

Acea unealtă este chiar în mâinile noastre și depinde doar de noi

să avem încredere să o folosim

Despre ce este vorba mai exact?

Este vorba despre journalling sau scripting. Acest tool m-a ajutat chiar și în momentele în care nu mai credeam deloc în mine.

Puterea scrisului este deja cunoscută de mii de ani, numai că, din păcate, nu avem încredere să o folosim, pentru că nu ne-a insuflat nimeni acest lucru. Pare fie prea simplu, fie nu avem timp, fie nu avem încredere.

Uite o listă cu câteva dintre lucrurile pe care le-am manifestat în ultimii ani în mod conștient și asumat cu doar un instrument pe care îl avem la îndemână mereu!

Îți mărturisesc că nu a venit totul peste noapte, ci a fost un proces gradual, în care am trecut de la o treaptă de evoluție la altă treabtă, step by step.

Așadar, 

Am făcut școala de Coaching iar apoi Master Coaching (mii de ore/ weekend-uri petrecute în săli de curs, timp, bani, energie, resurse)
am făcut cursul de Formatori
am făcut programul de Vindecare a Copilului Interior cu Oana Stoianovici, timp de 1 an
am luat carnetul pt categoria A și m-am plimbat cu motocicleta prin București, Mangalia, Târgu Jiu, Horezu, Maramureș, Bulgaria etc.
am avut birou în centrul Bucureștiului la Academiei Center.
am ținut grupuri de dezvoltare personală axat pe întrebarea ”Cine ești tu?”
am construit site-ul ilauanamaria.ro
am slăbit 5 kg
am vizitat Anglia, Danemarca, Suedia, Turcia, Olanda de două ori și toată România. Îmi doream să văd Anglia de când aveam 5 ani.
am fost în tabăra de Copywritting a lui Daniel Zărnescu la Sâmbăta de Sus.
am căzut cu motorul, de două ori: o dată la Casa Presei, o dată la Arcul de Triumf însă asta m-a dus către următoarea experiență ce mi-a schimbat viața: din dureri de spate am ajuns pe această cale, am făcut cursul de Hatha Yoga la Purna Yoga cu Dana Țupa.
am început să predau clase de Yoga la Universitatea din București
am făcut cursul Hobby2Profit cu Doru Pelivan și Pera Novacovici, mi-am construit singură totul de la 0.
am creat Yoga cu Ana, care între timp a devenit Meditează cu Ana.
am făcut cursul de avansați Creator-Lider-Manifestare al Oanei Stoianovici.
am creat provocarea de Yoga de 30 de zile, care, făcută lună de lună, am ajuns la 8 luni de practică în fiecare dimineață, însumând peste 7200 de minute de practică.
am făcut cursul de Nutriționiști la Fitness Education School, acolo unde încă nu am dat examen pentru că a venit pandemia.
am făcut cursul de Resurse Umane, mi-a plăcut enorm. Am învățat foarte multe despre acest domeniu și am rămas cu o experiență plăcută
am vizitat Grecia și am fost în Porto Lagos, aproape de Sfântul Munte Athos.
am început să practic pentru mine EFT și Matrix Reimprinting
am făcut Școala de Scris cu Daniel Zărnescu
am făcut poză cu Amy Lee de la Evanescence, ceea ce mi-am dorit de 10 ani, din liceu de când mă trezeam cu ea și dormeam cu ea în urechi.
am intrat în Herbalife
mi-am luat un antrenor personal
am început să funcționez cu adevărat pe picioarele mele, am vindecat dependența și frica de a fi 100% pe cont propriu. Așa mi-am crescut încrederea în mine și în capacitățile mele de a fi un adult asumat și responsabil.
mi-am plătit impozitul la motocicletă :)) ies și mă bucur de timp liber ori de câte ori simt să fac asta și, uitându-mă în urmă, cred că pentru mine cea mai importantă este….. ce crezi…? LIBERTATEA.
am lucrat cu peste 600 de oameni în ultimii ani
mi-am deschis un magazin online
am făcut terapie individuală mai bine de 2 ani
am mers la Yumeiho și terapie Bowen
am fost la un eveniment marca Wim Hoff în Olanda
am participat la Cocoa Ceremony cu Deva Presence
am participat la lansarea cărții About Presence, scrisă de Carlos L’abbate 
am intrat în editura Storycraft, construită de Daniel Zărnescu și echipa
am creat un grup de Clase gratuite de meditație și am început o campanie de a aduce mai multă conștientizare în a avea grijă de noi ca oameni și de sufletul nostru. 
am creat programul online Breathwork-schimbă tiparul de a respira și schimbă-ți viața
 

 

Povestea mea pe scurt este următoarea:
am plecat de-acasă la 18 ani.

Tot ce-mi doream era să am banii mei, să nu depind niciodată de nimeni, să mă simt bine în corpul meu și să fiu fericită. 
Dar… din momentul în care am plecat de acasă… a mai durat aproximativ 10 ani ca să ajung în punctul acela: să fiu liberă, fericită, relaxată și împăcată cu mine însămi.
 
Hai să-ți zic acum a fost:
 
La sfârșitul clasei a XI-a m-am dus să lucrez pe litoral și acolo l-am cunoscut pe tatăl copilului meu. M-am luat transferul și clasa a XII-a am făcut-o locuind deja împreună într-un mic sat de lângă Mangalia. Era greu. Mergeam la liceu zi de zi iar noaptea munceam cot la cot cu el în domeniul sanitar/mortuar. Am luat Bacalaureatul în aceeași perioadă când am și născut, ba chiar probele la Engleză le-am dat în spital, numai că, imediat după botezul celui mic, la câteva luni după,  am ales să îl părăsesc pe tatăl copilului.
Cu toate astea, în același an m-am înscris la Facultatea de Psihologie pentru că nu voiam să renunț la studii sub nicio formă.
 Am dat de carnet pt categoria B, la doi ani l-am băgat pe Peter la cămin iar eu m-am angajat în Constanța.

În 2016, după ce verișoară-mea din București mi-a dat un mesaj și m-a întrebat dacă vreau să mă mut aici, la nici două săptămâni eram deja mutată în București, cu chirie și job 🙂 Lucram ca assistent manager într-o companie IT. Superbă experiență. Mi-a plăcut tare mult și asta m-a ajutat să mă acomodez cu orașul și cu oamenii, cu locurile și cu mindset-ul.

Din nou, în inima mea știam și simțeam că vreau mai mult. De câte ori venea Pera Novacovici, care este cel mai citit psiholog din România, în București la Crystal Palace Ballroom, acolo eram! Nu ratam nicio ocazie să îi urmăresc postările și să mă conectez la ceea ce spunea despre viață, despre oameni și despre vocație.

Citeam mult și ascultam webinarii, țin minte că ascultam marii lideri ai lumii,  nu prea înțelegeam eu mare lucru dar mă încânta ideea că investesc în mine și mă încânta ideea de a-mi depăși paradigma în care obișnuiam să gândesc atunci. Îmi era evident că eu trebuia să mă schimb, și nu circumstanțele exterioare. Nu-mi mai era suficient să-mi cumpăr o bluză ca să mă simt bine, era o nevoie mare de profunzime, era o altfel de căutare, era o dorință de sens, de cunoaștere și evoluție. 

Anii au trecut și în București am început să particip la fel și fel de cursuri.

Practic, sunt în acest proces de transformare de Sine efectiv de când mă știu. Atunci când eram mică, tatică-miu îmi spunea mereu că eu trebuie să devin psiholog. ”Mă pricep la oameni” erau cuvintele lui. Cred că acesta a fost momentul cheie când în mintea mea s-a sădit această sămânță. Această programare. 

Acum, da, iată-mă în acest punct. 

Numai că… surpriză, nu a fost dintotdeauna așa. Atunci când ești pe această cale și ai această meserie, din exterior pare că ai instrumentele secrete ale unei vieți frumoase, fără griji, fără stres, fără atașamente, pare că stai pe un norișor într-o bulă a ta a cunoașterii și a fericirii și nimic nu te poate dărâma.

De fapt, în realitate… fata aceea înțeleaptă, răbdătoare și calmă care trebuia să fie.. fata care trebuia să aibă în față un viitor frumos, avea o viață de îi era și jenă să povestească. Așa se întâmplă uneori, afară e vopsit gardul, și-năuntru leopardul. 

Iar aici mă refer în domeniile importante ale vieții: domeniul relațional, financiar, profesional ba char și dpdv sănătate sau familial.

Ce am făcut mai departe? 

Ei bine, am început să meditez. Am început să îmi scriu într-un jurnal absolut tot ce-mi doresc să manifest în această viață, chiar dacă am pornit în viață cu rezervoarele goale. Am început să cer sprijin la nevoie, nu-mi mai era teamă că aș putea fi judecată sau respinsă de către cei din jur. Pur și simplu, am început să mă exprim exact așa cum sunt. Și vai ce bine a fost!

Mi-am dat voie să fiu mai autentică, mai deschisă, mai răbdătoare, mai disciplinată, mai calculată, mai stăpână pe mine.

 

 
 
Ce mă determină să vreau să fiu viitorul mentor care să te ajute să treci printr-un proces de rescriere a scenariului
DESPRE ILĂU ANA-MARIA

Am mers la zeci de cursuri, am citit zeci de cărți, am mers în tabere de dezvoltare personală, am făcut procesul de Vindecare a Copilului Interior, am făcut Școala Alfa cu Pera Novacovici, am mai multe formări în Coaching, Meditație și Psihologie și, recent, Școala de Scris cu Daniel Zărnescu.

Toate acestea m-au ajutat enorm și mă simt super recunoscătoare pentru fiecare mentor pe care l-am avut la momentul potrivit. Pentru mine, lucrul cu un mentor mi-a adus salturi cuantice de care mă bucur chiar și acum.

În prezent, dup ani de formări,Ce obții dacă începem să lucrăm împreună?

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

proces de scripting

Înscrierile sunt posibile acumCe vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

Este esențial să înțelegm cum funcționează mintea noastră și cum putem s-o hrănim pentru ca ea să ne genereze rezultatele dorite

Tu știi că, pentru a pleca la drum, este nevoie să știm exact destinația unde vrem să ajungem. Altfel, ne pierdem pe drum dacă nu avem o intenție bine definită. Avem suficient timp pentru asta în primele sesiuni.

Vei vedea că rezistențele și blocajele noastre de cele mai multe ori nici măcar nu au legătură cu noi, ci cu loialitatea inconștientă față de familia noastră de bază.

Procesul creativ de scriere este o activitate feminină, yin iar asta ne va ajuta să manifestăm totul mult mai ușor și rapid prin a ne scrie propria realitate așa cum ne-o dorim noi.

Într-o stare mentală relaxată, întregul subconștient și corp se vor alinia la intențiile noastre, trebuie doar să le permitem și să le creem spațiul safe.

Acel timp de reflecție care pare că ne lipsește atât de mult. Scriptingul ne ”adună” întreaga ființă și energie concentrată în aici și acum și ne oferă timp și spațiu suficient să alegem ce este în acord cu Binele nostru Înalt și în aliniament cu Contractele noastre Sacre.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
Copie a (copie a fișierului cu conflicte) yoga cu Ana-3
Meditație ghidată ”Mă iubesc și mă onorez exact așa cum sunt”

Am pregătit pentru tine una dintre meditațiile care m-a ajutat cel mai mult să fac pace cu criticul meu interior aprig. Până acum, am funcționat doar pe bază de push, de a mă împinge de la spate pentru a-mi îndeplini visele. În momentul în care am lăsat garda jos, aproape că nu mai știam cum să mă comport.

Meditație ghidată durere cronică
Meditație ghidată pentru durere

Această meditație nu se referă doar la durerea fizică, iar asta înseamnă că nu e nevoie să te doară ceva fizic ca să poți face această sesiune, ci se referă și la durerea emoțională, stresul mental, senzația de greu, de corp încărcat...

Înscrierile sunt posibile acum

Cred cu toată inima în acestă metodă. O aplic de atât de multă vreme. Ori de câte ori îmi doream să manifest ceva ce părea imposibil de obținut la nivelul de conștiință la care eram atunci încât am de gând să-ți ofer această garanție: daca nu simți NICIO diferență după prima sesiune doar spune-mi și stabilim împreună o altă sesiune individuală de clarificare. Sesiunea este valabilă 60 de zile. Îmi voi depune toată atenția și energia pentru ca tu să fii 1000% împăcat cu rezultatul obținut. 

Ce pierzi daca nu te inscrii la sesiune privată

Șansa de a fi ghidat live până deprinzi obișnuința scrisului ca parte din procesul de manifestare a tuturor dorințelor noastre, ca metodă de a te simți bine în corpul tău și a nu depinde de nimeni niciodată pentru starea ta de bine.

Ce spun oamenii cu care am lucrat?

Hai sa recapitulăm ce anume primești

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa mă contactezi, o sa te ajut cu mare plăcere.

Motorul schimbării e dorința.

Sigla PlatiOnline