Când vine vorba despre a oferi, nu este nevoie de multă introducere. Sper ca materialele găsite aici să îți folosească, să te ajute în viață și să te ajute să devii cine ești menit să devii.

✅ Eric Berne- ”Ce spui după bună ziua” este o carte de referință pentru toți iubitorii de Psihologie și dezvoltare personală. O găsești în format PDF aici: 

https://ilauanamaria.ro/wp-content/uploads/2021/06/eric-berne-ce-spui-dupa-buna-ziua.pdf

✅ Iar aici vei găsi foarte multe cărți menite să te dezvolte ca om, mai vechi și mai noi, mai cunoscute sau nu, de genuri diferite, pentru că deja știm că cititul are rol terapeutic dar e și cea mai sigură cale spre prosperitate și fericire. 

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1ZFJUO2h14hViP6fdxFCXOTUj-_-wtzfl

✅ O altă resursă gratuită și foarte utilă este legea, care se poate găsi online, pe orice temă. Atașez aici Legea 217 din 2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei domestice: 

✅ O altă resursă gratuită o reprezintă clasele de meditație care au loc de Luni până Vineri de la 06:30 dimineața până la 07:00. Te invităm cu drag! Click pe poză pentru acces instant!⬇️

✅ Totodată, recomand abonarea la canalul de YouTube pentru meditații ghidate gratuite, subliminale, afirmații și un nou mindset 🤗