Am predat încă din timpul formării în Meditație și Pranayama la Universitatea din București și am ajutat peste 600 de oameni să mediteze acasă on-line în programe de scurtă durată sau de lungă durată


Hai să medităm împreună
și să avem grijă de sufletul tău începând chiar de acum

program online
Acest mesaj este pentru tine dacă ești genul de persoană care de obicei, când îți pui ceva în minte, obții acel lucru, indiferent cât timp îți ia.

deși ai multe pe cap, îți faci timp pentru ai tăi

ai tendința să te dai ușor la o parte pentru binele celorlalți

visezi ca într-o bună zi să îți trăiești viața călătorind și muncind liber de oriunde

ai momente când intri în jocuri de putere cu partenerul sau colegii sau chiar cu copilul tău

simți că meriți mai mult dar nu știi de unde să începi

te atrag multe domenii dar deseori abandonezi rapid proiectele noi

îți place să cheltui mulți bani dar de obicei pui interesul comun al familiei, mai presus decât nevoile tale

ai perioade lungi de timp când nu-ți cumperi nimic, deși ți-ai dori

uneori, ești mai dură decât de obicei și nimic nu te mulțumește, vrei să fii lăsată în pace

uneori îți dorești foartă multă atenție și când ea nu vine, te frustrezi

îți plac aprecierile

ești frumoasă dar nu pui preț pe asta neapărat

te bazezi mult pe intuiție

îți plac subiectele de discuție profunde și nu-ți place bârfa sau pierderea de timp

totul pentru tine trebuie să aibă o semnificație

îți place atunci când vezi sincronicități

îți place să te rogi și să meditezi

crezi în Divinitate

te îngrași relativ ușor

îți plac chestiile dulci, mai mult decât cele sărate

îți plac filmele spirituale și cărțile de Psihologie

mergi frecvent la cursuri, workshopuri și webinarii

ești un căutător desăvârșit

de când te știi, îi ajuți pe ceilalți

de când te știi, ți-ai dorit să fii psiholog sau terapeut

te atrag chestiile legate de energie

ți-ar plăcea să cunoști Secretele Universului

te atrage medicina și știința chiar dacă nu ai avut niciodată curaj să o iei pe drumul ăla lung și anevoios

ți-ar plăcea o unealtă magică prin care viața ta să se schimbe radical, la cerere

îți plac afirmațiile pozitive și crezi în ele, le folosești mereu

preferi intimitatea, mai mult decât expunerea sau ieșirile cu grupul

preferi 1 la 1 în coaching/ terapie

preferi lucrurile de calitate, la fel și oamenii din jurul tău. Puțini și buni

ți-ar plăcea să câștigi de 3-4 ori mai mult decât în prezent

ai momente când simți efectiv că iubești pe toată lumea :)))dar apoi îți trece 😀

sunt momente când nici tu nu știi de ce suferi și ce ai nevoie 

îți place foarte foarte mult experiența de a primi

de când te știi, ai simțit că meriți mai mult

De la 1 la 10, cât te-ai regăsit în ceea ce am scris mai sus?

Știi ce mă-ntrebam..dacă și tu ai avut vreodată senzația că stai pe loc? 

Că nu se întâmplă nimic în viața ta? Că orice ai face, parcă te învârți în cerc și când tragi linie, pare că nu ai realizat nimic?

Deși meditezi și faci afirmații, crezi în vizualizări și aplici Legea Atracției, se pare că în ultima vreme ți s-a cam luat și te-ai demotivat puțin.

Parcă nu prea mai crezi în toate acele teorii și te-ai gândit că poate e mai bine să o lași așa. 

Și totuși, dintr-o dată, ACEST mesaj îți iese în cale. Nici nu știi cum. Poate nu era momentul potrivit. Poate ai multă treabă și ai multe pe cap, însă acest mesaj te-a scos puțin din ritmul tău.

Pentru că, da.. e despre tine.

De obicei, când avem sentimentul că stagnăm, că nu se întâmplă mai nimic în viața noastră, ce facem?

 Mai mergem la un curs, poate de data asta va fi mai bine. Poate de data asta ne vom simți din ce în ce mai bine noi cu noi și viața ni se îmbunătăți vizibil, vom avea rezultatele mult dorite.

Mai citim o carte, asta sigur ne va oferi ACEA idee care să ne schimbe complet, care să ne aducă acel Aha moment, acel sentiment de eliberare, acel sentiment de vindecare și de ființă completă.

Mai punem în coșul de cumpărături o carte de Psihologie, de data asta nu vom mai suferi din iubire, dependența va dispărea și ne vom simți din ce în ce mai siguri pe noi.

Asta este problema cu blocajul perfecționistului. Acea energie care ne blochează complet, acel spațiu în care aproape că așteptăm să se întâmple ceva ca să ne luăm avânt în viață.

… deși dorim să facem atâtea, nu avem putere și renunțăm. Pentru că drumul ni se pare prea lung și prea greu și pare că nimeni nu ne înțelege.

Acest mesaj este pentru tine dacă în ultima vreme ai pierdut ceva sau pe cineva. Realitatea din jurul tău pare că s-a desprins de tine. Când vasul tău s-a umplut, fie cu energie pozitivă, fie cu energie negativă, el încetează să se mai umple. Așa că Universul începe să-ți ia persoane sau lucruri din viața ta, și, curând începi să atragi noi elemente pe care, de această dată, le înțelegi la nivelul de conștiință de acum. 

Poate că avem senzația că avem nevoie de ACEL curs sau persoană sau situație sau obiect, însă, în realitate, avem nevoie doar de timp petrecut cu noi înșine, în liniște, într-un spațiu de siguranță în care să se așeze pacea și să putem auzi clar interiorul nostru, vocea inimii noastre care are puterea să ne ghideze pas cu pas spre ceea ce avem de făcut, concret, pe mai departe spre binele nostru înalt.
 
Anul acesta clar a fost despre schimbări și despre healing. Însă, știu, este posibil ca tu să fii deja în acest proces de healing de foarte mulți ani.
Parcă abia de-acum simți că trăiești cu adevărat, până acum mai mult ai fost in survival mod. Înțeleg și te simt… sunt cu tine în poveste.
Îmi aduc aminte că de foarte multe ori în trecutul meu mă gândeam cum ar fi dacă aș avea o unealtă magică care să-mi rezolve toate problemele? 
Problema este că noi, în general, avem tendința să ținem cu dinții de realitatea veche. Iar atunci, în acel moment, nu facem decât să întârziem noile rezultate și să blocăm ceea ce Universul are mai bun și mai frumos pentru noi. Cea mai potrivită atitudine aici este de… let go… oricât ar fi de dureros. Timpul vindecă tot. Ne mai ajută să observăm, să respirăm oricât ar fi de greu și să avem 1000% încredere că așa e nevoie să se întâmple, chiar dacă nu știm de ce.
În loc să eliminăm tot ”zgomotul” de fond din viața noastră, preferăm să fugim în relații, la cursuri, în fantasme, în griji, în trecut, în tot felul de distrageri ale atenției, astfel că uneori, se întâmplă să nu avem o direcție clară, să știm exact cine suntem și încotro ne îndreptăm și ne pierdem ușor pe drum, începem să renunțăm la ceea ce ne doream cândva, renunțăm la noi înșine, de parcă viața noastră ar aparține celorlalți. De parcă am vrea să ne încadrăm undeva, într-un tipar. Acum, mai mult ca oricând, este important să conștientizăm că trebuie să ne construim propria cale. Nu mai există varianta să ”ne încadrăm”, acel to fit in din engleză. S-a dus demult acel moment. Nu este pentru noi.
Mai ales în perioadele când simțeam că cedez, din punct de vedere emoțional, financiar, mental sau pe plan relational, mă mustram foarte tare și obișnuiam să iau asupra mea toată vina, toată responsabilitatea, aia exagerată, nesănătoasă. Ca și cum eu eram de vină pentru tot. Și trebuia mereu să rezolv ce era de rezolvat.
Anii au trecut și m-am mai relaxat puțin din punctul ăsta de vedere. Mi-am dat seama că foarte multe lucruri nu sunt despre mine.
Însă partea urâtă la felul acesta de a trăi este că nu știu să mă bucur. Nu știu să mă relaxez în experiența mea umană. Tot timpul trebuie să fie ceva de făcut, de studiat, de obținut, de evoluat. Nu pot să …fiu, pur și simplu. Este o foame în interior de performanță și de succes, chiar dacă am pornit în viață cu rezervoarele goale, fără combustibil, și fără resurse.
Singurătatea mi-a fost călăuză. Acolo am găsit răspunsurile. Acolo am găsit PUTEREA. Acolo m-am regăsit pe mine, atât în versiunea mea cea mai bună, dar și în versiunea mea cea mai jos vibrațională.
 

Tu ce-ți dorești pentru tine?

În ce energie te regăsești mai mult?
Care este acea imagine din mintea ta către care te îndrepți?
Cum te vezi tu peste 10 ani de-acum înainte?

Cine este alături de tine atunci când ai nevoie?​
Acesta este un mesaj care se adresează antreprenorilor, coach-ilor, healer-ilor, mamelor ocupate, profesorilor, IT-iștilor, contabililor, medicilor, inginerilor, agenților de vânzări, oameni din sistemul bancar dar și studenților.
Cine sunt eu și de ce vin către tine cu acest mesaj?
În primul rând, cred cu tărie că nu este întâmplător că ne-am întâlnit aici în mediul online.


Poate că îmi urmărești demult postările și e-mail-urile sau poate că abia ce ai dat de mine, însă asta înseamnă că ești complet pregătit, ca suflet ce a făcut deja pași înspre meditație și vindecare, să meargă la următorul nivel.

Acesta este impulsul de care aveai nevoie ca să aduci acea energie nouă în viața ta.

Poate că acest mesaj nu te prinde într-o perioadă bună din viața ta, și cred, sincer, că e perfect în regulă. Indiferent despre ce este vorba, de astăzi nu mai ești singur în poveste. 

A venit vremea să ne luăm timp și spațiu suficient înspre a privi cu adevărat în interiorul sufletului nostru și să observăm clar ce anume ne blochează când vine vorba despre a manifesta rezultate în viața noastră. 

Poate că ești dur și critic cu tine

Poate că nu ai un mentor

Poate că simți că nu ai resurse suficiente sau timp.. sau energie, sau bani

Poate simți că timpul tău a trecut

Sau poate ai ajuns în punctul ăla în care nu mai ai chef de nimic. Ai obosit pur și simplu

Și sunt foarte puține lucrurile care te mai animă

Poate că ai nopți când nu mai dormi bine sau poate nu mai vezi sensul în nimic

Oricare ar fi răspunsul tău, să știi că te înțeleg perfect.

Ultimii ani pentru mine au fost doar despre schimbare, asumarea responsabilității, ieșirea din dependență și câștigarea autonomiei personale și generarea de rezultate. Ultimii ani au fost despre a mă ierta, despre decizii și redecizii, despre recontractări și renunțări.

Ca femeie, ca mamă, ca antreprenor, ca healer, ca scriitor, am fost zguduită din temelii cu fiecare lucru sau persoană care dispărea din viața mea. Pentru un Rac… să îi ceri să renunțe la oameni, îi este misiune imposibilă. 

Însă a trebuit să-mi vindec frica de abandon, frica de sărăcie, frica de succes, frica de a nu face nimic cu viața mea și a permite timpului să treacă pur și simplu. A trebuie să-mi vindec teama de singurătate și acel sentiment de izolare și lipsă de iubire.

 A trebuit să mă suport în toate toanele și procese emoționale prin care am trecut în ultimii ani, și nu doar o oră, o dată pe săptămână, în terapie, ci în viața de zi cu zi, când mă trezeam de dimineață și aveam în față o zi întreagă pe care mi-o planificam minuțios, ca mai apoi seara să mă cert și să mă critic, să fiu supărată pe mine că nu am făcut mai nimic și că am irosit timp prețios scrollând pe rețelele de socializare sau făcând curățenie în mod obsesiv. 

Am mers la zeci de cursuri, am citit zeci de cărți, am mers în tabere de dezvoltare personală de patru ani de când sunt în București

→am făcut procesul de Vindecare a Copilului Interior dar și Tainele Feminității Sacre cu Oana Stoianovici 

→am făcut Școala Alfa cu Pera Novacovici

→am mai multe formări în Coaching, Meditație și Psihologie și, recent,

→Școala de Scris cu Daniel Zărnescu.

Toate acestea m-au ajutat enorm, efectiv sunt alt om față de momentul la care am început să citesc și să aplic informațiile de la cursuri și nu am cuvinte să mulțumesc mentorilor mei. Pe de altă parte, știi cum e, mergi la curs și îți iei energie de acolo pe moment, iar apoi, în viața de zi cu zi, tot tu cu tine ești, tot cu demonii tăi interiori, tot cu aceeași energie și aceleași gânduri care rulează în minte din nou și din nou pe aceleași teme. Momentul meu de Aha a fost atunci când am meditat pentru prima oară! Atunci am simțit cu adevărat cum este să fiu în acest corp, în acest spațiu fizic, în această viață. Am simțit cum greutatea de pe umerii mei efectiv s-a topit. Am simțit pentru prima oară blândețe în viața mea. Am simțit că contez cu adevărat. Am simțit pace și bucurie pentru momentul prezent. Am simțit iubire necondiționată și o stare de liniște pe care nu o mai experimentasem niciodată. Parcă m-am născut a doua oară!

 Iar acum, după ce m-am pregătit timp de mai bine de 10 ani, la un moment dat mi-am făcut curaj să vorbesc despre lucrurile în care cred, să promovez meditația ca și instrument de dezvoltare personală, mi-am învins frica de a vorbi în public, că altfel nu aveam cum să-mi transmit mesajul. Mi-am făcut curaj să ies în față și să-mi dau voie să greșesc și să fiu penibilă, mi-am dat voie să nu fiu atât de perfomantă precum mi-aș fi dorit, mi-am dat timp și am învățat să schimb complet dialogul din mintea mea, care, de altfel, obișnuia să fie foarte negativ. Iar în prezent, 

Deci, planul meu este să te invit în într-un spațiu magic de meditație, pe care îl construim împreună, chiar dacă vorbim de mediul online, în sensul că am nevoie de participarea ta la clase. Nu este de ajuns să te înscrii și să zici că, lasă că intru eu când pot. E important să îți iei un angajament timp de o lună, în care să medităm dimineață de dimineață, de Luni până Vineri. Citește mai departe

Meditația m-a ajutat în cele mai dificile momente din viața mea.

Atunci când am căzut cu motocicleta și mă durea tot corpul…, când am trecut printr-o despărțire bruscă, atunci când în pandemie nivelul de stres din viața mea era imens sau atunci când m-am mutat într-un alt oraș iar tranziția a fost destul de dificilă…

 În toate aceste momente meditația mi-a fost resursa nr 1, mi-a fost fundația la care m-am întors mereu și mereu. Meditația pentru mine a fost răspunsul, sau mai bine zis, mi-a creat spațiul necesar pentru ca răspunsurile potrivite să apară pentru mine.

Nu este mereu cineva acolo pentru tine. Însă acum e momentul să învățăm să fim noi înșine pentru noi, la fiecare pas, chiar dacă nu am învățat asta până acum.

Așa cum spuneam, fiind Rac, sunt cea mai dependentă persoană pe care o cunosc. Cel puțin așa aș descrie-o pe Ana de acum doi, trei, patru, 10 ani în urmă.

Meditația m-a ajutat să privesc cu încredere și curaj la ceea ce mă deranja și nu aveam curaj să verbalizez, de fapt și să pornesc procesul de schimbare din interiorul meu. Am învățat drumul de la victimitate, la putere și înțelepciune, în ritmul meu… un pas înainte, doi înapoi.

Mediteaza cu Ana

Înscrierile sunt posibile acum în limita locurilor disponibile

Aș vrea să împărtășesc cu tine câteva dintre lucrurile pe care le-am manifestat în ultimii ani în mod conștient și asumat

Am făcut școala de Coaching iar apoi Master Coaching 
am făcut cursul de Formatori
am făcut programul de Vindecare a Copilului Interior cu Oana Stoianovici, timp de 1 an
am luat carnetul pt categoria A și m-am plimbat cu motocicleta prin București, Mangalia, Târgu Jiu, Horezu, Maramureș, Bulgaria etc.
am avut birou în centrul Bucureștiului la Academiei Center.
am ținut grupuri de dezvoltare personală axat pe întrebarea ”Cine ești tu?”
am construit site-ul ilauanamaria.ro
am slăbit 5 kg
am vizitat Anglia, Danemarca, Suedia, Turcia, Olanda de două ori și toată România. (Îmi doream să văd Anglia de când aveam 5 ani.)
am fost în tabăra de Copywritting a lui Daniel Zărnescu la Sâmbăta de Sus.
din dureri de spate de la căzăturile cu motocicleta am ajuns la o clasă de Yoga și a durat foarte puțin până m-am înscris la cursul de Hatha Yoga la Purna Yoga Academy cu Dana Țupa.
am început să predau clase de Yoga la Universitatea din București
am făcut cursul Hobby2Profit cu Doru Pelivan și Pera Novacovici, am construit singură totul de la 0.
am creat Yoga cu Ana, care între timp a devenit Meditează cu Ana.
am făcut cursul de avansați Creator-Lider-Manifestare al Oanei Stoianovici.
am creat provocarea de Yoga de 30 de zile, care, făcută lună de lună, am ajuns la 8 luni de practică în fiecare dimineață, însumând peste 7200 de minute de practică.
am făcut cursul de Nutriționiști la Fitness Education School, acolo unde încă nu am dat examen pentru că a venit pandemia.
am făcut cursul de Resurse Umane
am vizitat Grecia și am fost în Porto Lagos, aproape de Sfântul Munte Athos.
am început să practic pentru mine EFT și Matrix Reimprinting
am făcut Școala de Scris cu Daniel Zărnescu
am fost la concertul susținut de Amy Lee de la Evanescence, ceea ce mi-am dorit de 10 ani, din liceu de când mă trezeam cu ea și dormeam cu ea în urechi.
am intrat în Herbalife
mi-am luat un antrenor personal
am început să funcționez cu adevărat pe picioarele mele, am vindecat dependența și frica de a fi 100% pe cont propriu. Așa mi-am crescut încrederea în mine și în capacitățile mele de a fi un adult asumat și responsabil.
am lucrat cu peste 600 de oameni în ultimii ani

Am decis să împărtășesc cu tine toate aceste informații ca să te inspire în a-ți crea realitatea exact așa cum îți dorești, și nimic pe lumea asta să nu te oprească, indiferent cât durează întregul proces. Indiferent de situația noastră materiala, de vârstă, de locație sau de posibilitățile actuale, ne putem rescrie scenariul, ne putem răzgândi în legătură cu ceea ce ne dorim, să putem refocusa și reevalua prioritățile și o putem lua de la capăt oricând. Depinde doar de tine ce-ți dorești.Ce se întâmplă dacă te decizi să intri la clase?

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in program

Structura programului este următoarea:

Luni- Vineri 

De la 06:30 până la 07:00. Rareori depășim câteva minute.Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

Este esențial ca să înțelegi cum funcționează corpul, mintea și sufletul nostru. Vei afla imaginea de ansamblu și strategia folosită pentru ca orice rezistență să se topească iar reaultatele din viața ta să apară super rapid iar calea către ceea ce-ți dorești tu să fie cât mai ușoară.

 

Tu știi că, pentru a pleca la drum, este nevoie să decidem exact destinația unde vrem să ajungem. Altfel, ne pierdem pe drum dacă nu avem o intenție bine definită. 

Vei vedea că, de multe ori, primul aha pe care îl experimentăm în starea meditativă pornește de la sentimentul de a fi în siguranță în aici și acum. 🙂

Ce mare lucru să stai în lotus și să faci liniște în minte, nu? 

Intenția mea nu este să te țin dependent de mine, ci să ai instrumentele la tine pentru ca ori de câte ori te simți pe low-energy, să știi ce ai de făcut

E adevărat că energia grupului este mereu diferită însă noi nu vom putea fi mereu lângă tine, așa că este mult mai bine să te antrenezi și singur atunci când timpul îți permite.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
Copie a (copie a fișierului cu conflicte) yoga cu Ana-3
Meditație ghidată ”Mă iubesc și mă onorez exact așa cum sunt”

Am pregătit pentru tine una dintre meditațiile care m-a ajutat cel mai mult să fac pace cu criticul meu interior aprig. Până acum, am funcționat doar pe bază de push, de a mă împinge de la spate pentru a-mi îndeplini visele. În momentul în care am lăsat garda jos, aproape că nu mai știam cum să mă comport.

Sesiune individuală

Îți ofer cu drag o oră de ședință individuală dacă te înscrii în program, în care să povestim despre intențiile tale și, de ce nu, să le creăm planuri de acțiune. Căci, planul fizic, de multe ori, cere foarte foarte multă acțiune și asumarea responsabilității. Sunt aici

eBOOK

Am pregătit pentru tine un mic eBook cu pași concreți în a păși în tainele Meditației atunci când nimeni nu este lângă tine și ai nevoie pur și simplu să te simți mai bine în corpul tău, în viața ta.

Meditație ghidată durere cronică
Meditație ghidată pentru durere

Această meditație nu se referă doar la durerea fizică, iar asta înseamnă că nu e nevoie să te doară ceva fizic ca să poți face această sesiune, ci se referă și la durerea emoțională, stresul mental, senzația de greu, de corp încărcat...

Cred cu toată inima în acestă metodă. Meditația te ajută să fii un om frumos de la interior la exterior datorită principiilor învățate acolo: detașarea, compasiunea, răbdarea, calmul, pacea, iubirea, liniștea, non judecata și integritatea. O aplic de atât de multă vreme în niște situații de viață reale și dure încât am încredere să îți ofer această garanție:

Daca nu simți NICIO diferență după prima sesiune de meditație, doar spune-mi și stabilim împreună o sesiune de clarificare, 1 la 1. Îmi voi oferi tot timpul și atenția doar pentru tine pentru ca orice nelămurire să fie complet clarificată. Sesiune valabilă 60 de zile.

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs

Șansa de a fi ghidat live până deprinzi obișnuința meditației, ca și metodă de a te simți bine în corpul tău și în viața ta, și, astfel, niciodată să nu mai depinzi de altcineva pentru starea ta bine pe toate planurile: fizic, emoțional, mental și energetic.

Oamenii din jurul tău vor simți cât de autonom emoțional și sigur pe tine vei fi, imediat ce vei intra într-o cameră. Energia ta se va schimba iar câmpul tău energetic va fi din ce în ce mai luminos. Chiar și atunci când vei trece prin perioade de tranziție în viața ta, vei prelua la un cu totul și cu totul alt nivel toate experiențele și vei trece mult mai ușor peste situațiile nefavorabile. 

Dacă nu te înscrii, vei pierda șansa de a învăța CUM să te bazezi mereu pe tine însuți chiar și în situațiile aparent fără ieșire.

Trăim vremurile pe care le trăim, ceilalți sunt și ei dezorientați și confuzi, este important mai mult ca oricând, să te bazezi pe tine însuți sau pe oameni care au mai fost pe acel drum și îți pot arăta calea.

Sunt momente în viață când te simți absolut singur pe acest Pământ. Sunt momente în viață când simți că nu poți dscuta cu oricine ceva ce te apasă demult. Sunt momente de schimbări profunde, de creșteri emoționale accelerate, de tranziție, de trezire, de crize. Iar atunci, în acele momente, tot ce avem nevoie este de un suflet care să fie alături de noi. Nu avem nevoie de sfaturi, ci de spațiu emoțional. Nu avem nevoie să fim certați și blamați, avem nevoie de toată înțelegerea și suportul necesare pentru auto-descoperire și înflorire spirituală. Avem nevoie mai mult decât oricând de blândețe și acceptare, de timp și de relaxare, de introspecție și claritate.

Ce spun oamenii cu care am lucrat

De ce crezi că oamenii nu meditează?

ne lipsește spațiul personal

avem parte de prea multe distrageri, influențe exterioare

prea mult timp petrecut în social media

mintea noastră e obosită

nu mai avem răbdare

ne este teamă să petrecem timp în solitudine

nu credem că poate să ne aducă ceva bun în viața noastră

nu vedem rezultate instant și asta ne demotivează

nu cunoaștem mulți oameni care fac asta

unii vorbesc aiurea despre meditație, sunt multe mituri legate de acest subiect

nu avem încredere în ceilalți

nu ne-am gândit până acum

deși vezi de multe ori numere în oglindă gen 11:11 sau 03:03, nu știi ce înseamnă asta 

 

Hai sa recapitulăm ce anume primești dacă intri în program cu mine

Înscrierile sunt posibile acum

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa mă contactezi, o sa te ajut cu mare plăcere.