Bună!

Dacă în ultima vreme, te-ai regăsit în cel puțin în trei dintre următoarele caracteristici, atunci te invit alături de mine să facem tehnici de respirație:

  • Adormi foarte târziu sau deloc
  • Mănânci mai mult decât de obicei
  • Simți nevoia ba de dulce, ba de chestii sărate
  • Nu știi exact cum te simți (pare că nu simți nimic)
  • Sau, din contră, ești super-emoțional, cu tendințe spre agitație
  • Îți cade părul
  • Nu mai vezi sensul în nimic din ceea ce faci
  • Parcă ești ”între spații”, nu te mai regăsești în nimic.

Eu îți propun ca soluție tehnicile de respirație. Pranayama este arta respirației conștiente și controlate – reprezintă controlul respirației pentru a va modifica starea actuala. Când reducem ritmul respirației, reducem și activitatea gândurilor, ne echilibrăm Sistemul Nervos Central, emoțiile și mintea.

În ultima vreme am avut nevoie să fac aceste tehnici de câteva ori pe zi. Deși sunt profesoară de Yoga și ar trebui să fiu calmă și zen, de multe ori gândurile, evenimentele din ultima vreme și numărul de clase care s-au inmulțit, îmi dădeau senzația că nu fac față și simțeam că mă blochez.

Atunci, fie eram prea gitată și nu mai făceam ce aveam nevoie să fac: de scris, de făcut antrenament personal, de înregistrat meditații, de făcut clip pe youtube, postări etc, fie preferam ”să fug” pe Netflix să mă uit la câte un film sau ”fugeam” pe rețelele de socializare cu orele. Mă retrăgeam.

Fugeam de responsabilitate. De multe ori, nici pe fimiu nu-l mai auzeam când îmi povestea ceva.

Dar apoi, cu un efort conștient, mă puneam să fac măcar o tehnică, să mă scot din acel spațiu de lipsă de awarness, lipsă de focus, acel lag. Îmi doream să fiu din nou în acea stare de prezență și conștientizare, iar asta mă ajuta să fiu mai concentrată pe lucrurile pe care le aveam de făcut pe partea antreprenorială.

Dacă ești pregătit să pășești alături de mine într-un spațiu de mindfulness, de liniște în minte, de calm interior și un vibe chill, cumpără acest eBOOK cu Cele 4 Tehnici de respirație care pe mine m-au ajutat cel mai mult de când am descoperit Yoga.

Completează acest formular cu datele tale pentru a cumpăra și descărca eBook-ul cu cele 4 Tehnici de Respirații din Yoga pentru calmarea stresului
Completând acest formular, te alături oamenilor care și-au început practica alături de mine!