Modalitati de Plata

Pentru a achita produsele comandate pe www.ilauanamaria.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

– Ordin de plata (adica transfer bancar direct in contul firmei)

Numele bancii: BANCA TRANSILVANIA 

Ilau Ana Maria

Numar IBAN: RO52BTRL01401201D75128XX

Sau se acceptă plata prin Revolut

0767056111

IBAN: GB77 REVO 0099 7062 6205 32

BIC: REVOGB21 Beneficiar: Ana Maria Ilau

Dacă nu ai cont, îți pot oferi o invitație aici:

https://www.revolut.com/ro-RO/referral/anamarzt5!JSO

Produse electronice

Pentru produsele electronice de pe www.ilauanamaria.ro, livrarea consta in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, impreuna cu datele de logare pe platforma (user si parola) dacă este cazul si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (in maxim 24 de ore) dupa inregistrarea plății comenzii.

In cazul lansarilor de produse noi, aceasta notificare poate intarzia conform cerintelor autorilor produsului, caz in care vei fi informat(a) despre acest lucru prin email.

Politica de Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Plățile efectuate către ilauanamaria.ro sunt finale, sumele plătite nefiind rambursate în nici o situație, indiferent de metoda de plată.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

– contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

– furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

– furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

– furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

– furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.